Blackbox Penetration test

Op 25 mei wordt de nieuwe GDPR wetgeving van kracht. In een notendop dient deze wet ter bescherming van de persoonsgegevens. Dit houdt in dat alle persoonlijke data die u van relaties bijhoudt en verwerkt, ten allen tijde veilig afgeschermd moet zijn.
Om na te gaan of uw netwerk voldoende afgeschermd is van de buitenwereld, stellen wij een onafhankelijke Penetration test voor.

Een wat?

Een Penetration test is een simulatie van hacking waarbij ethische hackers via het Internet proberen uw organisatie binnen te geraken en verschillende kwetsbaarheden proberen bloot te leggen.
Hun startgegevens? Enkel uw bedrijfsnaam en locatie! Aan de hand van deze info en allerlei publieke info te vinden op Internet, proberen ze op een ethisch verantwoorde wijze binnen te geraken op uw netwerk en computersystemen!
Finaal ontvangt u een gedetailleerd rapport met opsomming van alle gevonden kwetsbaarheden, waarmee u als klant actie kunt ondernemen om deze te verhelpen.

Wie?

Een onafhankelijk team van hoog gekwalificeerde beveiligingsexperten met verschillende jaren ervaring in penetration testen en hacking.

Worden mijn systemen beschadigd?

Nee! Doordat alles binnen een ethisch kader gebeurt zal de hacker nooit systemen ongewenst buiten dienst halen. U kunt dus gewoon blijven verder werken tijdens de test

Wat kost het?

Door een samenwerking met onze distributeur, kunnen we het volledige pakket aanbieden voor de prijs van € 500 excl. BTW. Voor deze prijs wordt uw systeem gedurende 10 vooraf overeengekomen dagen onder de loep genomen.

Hoe?

Indien u interesse hebt in dit aanbod, gelieve ons te contacteren op itpartner@itpartner.be
Wij bezorgen u dan een gedetailleerd contract met alle voorwaarden.

Bij bestelling voor 31 maart krijgt u 10% korting!